Välkommen! Här hittar du all information om vad som har hänt och vad som ska hända..

söndag 9 mars 2008

Mobilisering till Första maj demonstrationen!


I torsdagskväll möttes människor på väg från jobb, tåg och som var ute och handlade av LO och Socialdemokraternas rättvisebudskap, samt uppmaningen att delta i årets första maj demonstration.




Många hajade till och stannade upp när de fick syn på en man i röd overall som till musik demonstrerade och dansade på en trampmaskin.









När uppmärksamheten väl var fångad var det väldigt lätt att få människor att ta emot flygblad med information om demonstrationen mot orättvisor.



Den som vinner tävlingen och trampar flest steg på en minut blir "Årets demonstrant 2008", och kommer att få denna otroligt fina pokal vid första maj-mötet.


Vi möttes av positiv respons i form av studenter, vårdbiträden och pensionärer som alla känt av kylan från den borgerliga regeringens politik och gärna ville vara med och protestera.





Studenterna påpekade det faktum att de brukar vara lite bakis på första maj men när de såg att demonstrationen börjar först på eftermiddagen kände även de att de nog skulle kunna kravla sig dit. Studenter är ju en av de grupper som verkligen fått det svårare med borgarnas politik.

Håll utkik,
snart är vi på torget igen med våra overaller och rättvisebudskap!

Inga kommentarer: