Välkommen! Här hittar du all information om vad som har hänt och vad som ska hända..

fredag 14 september 2007

Kulturnatten, vilket drag!

En lyckad facklig-politisk aktivitet för att stödja de lokala musikföreningarna genomfördes i Uppsala på Kulturnatten. Musikfesten pågick från 18 till 01 på St Eriks torg i centrala Uppsala. Allt från rockband till gosspelkörer och sambaorkestrar underhöll från scenen.




Scenen som musikföreningen Ljudbild fixat var grymt fin. Eftersom kvällen gick hittade fler och fler till St Eriks torg för att lyssna på artisterna. Kvällens konferencier var LO facken i Uppsalas ordförande Lisa Björck.



LO och SSU hade tillsammans ett tält där vi bjöd på grillad korv och kaffe till frusna besökare. Många var frusna på grund av det ruskiga höstvädret och då kom värmen i det röda tältet väl till pass.


Att bjuda på grillad korv var en succe. Nästan tusen korvar hade vi köpt in och mot slutet av kvällen fanns inte en enda kvar. På bilden ser ni kön till grillen.


Mano från SSU och Lisa från LO värmer sig i det mysiga tältet. I bakgrunden syns scenen där skön rockmusik spelades.

Men allra mest publik drog nog sambaorkestern Samba saõ Miguel och dansarna Deliro do Samba. Utan att använda högtalaranläggningen lät de mest av alla! Fantastiskt.

1 kommentar:

Inga-Lill sa...

Ja vi hade verkligen en rolig kväll med musik , grillning och ett jättegott humör. Jag vill tacka alla som ställde upp med en stor kram.
Inga-Lill